Naše usluge | 100%happinessgifts.com

Naše usluge

        Kakve aranžmane radim

  smileyMi možemo izraditi bukete bilo kakve složenosti - od malih delikatnih do luksuznih velikih buketa ovisno o prigodi za koju su namijenjeni :godišnjice brakova, prvi spojevi, romantične večere...Znamo da svaki buket cvijeća u vama može probuditi iskrene i čiste osjećaje stoga vam jamčimo da ćemo učiniti sve što je moguće kako bi primatelj cvijeća sačuvao duge i tople uspomene na ovakav dar.

  heartŽelimo da samo naši buketi postali najomiljeniji i sretni za tebe i tvojih omiljenih, te su spremni naporno raditi da dodaš naš broj u favorite.

  

       yesDostava

Dostava cvijeća i poklona u Zagrebu je besplatna  u izuzetno kratkom vremenu. Nudimo minimalno vrijeme dostave buketa, cvijeća u kutiji ili aranžmana sa poklonom. Jamčimo da će narudžba biti isporučena na vrijeme te da ćete biti zadovoljni.

Za nas je ključno da je primatelj dobio buket ili cvjetni aranžman u skladu s redoslijedom naručivanja.

       

             heartNaše cijene

Mislite cvijeće takvo skupo i postoje samo nekoliko prilika u životu kad morate ih kupovati?

Naše cijene dostupne su i prihvatljive svima!
100% Happiness cvijeće uvijek razmišlja o svojim kupcima i upravo zbog toga imamo optimalan omjer kvalitete i cijene naših proizvoda.
Predstavljamo vam bukete i cvjetne aranžmane u različitim rasponima cijena tako da uvijek možete odabrati ono što želite. Bez obzira na cijenu, svi su buketi i cvjetni aranžmani u kombinaciji s visokom razinom detalja, elegancije i stila.

 

Stvarna cijena s dosljedno visokom kvalitetom glavni je princip našeg rada.

           yesCvjetni konsijerž heart

Ključna Ideja je jednostavna - ukloniti iz Vašeg života smetaju istovremeno ostati u očima svojih najmilijih čovjek koji najviše brine te unatoč svog posla nikad ništa ne zaboravlja.

Kako ovo radi?

Nazovite nas Samo jednom, određujete stil, Proračun i učestalost dostave. SVE Drugo mi smo uzimam na sebe.

Lijepe i elegantne bukete će pojaviti u Pravo VRIJEME I Mjestu. Vi ćete primiti fotografiju izvješća od nas I beskrajnu zahvalnošć Vaših omiljenih.

Kako narućiti?

Samo kontaktirajte nas  na najbolji za Vas način ovdje

 

 

Яндекс.Метрика